Cum comand?

Apasand butonul “Cumpara Produsul” veti fi redirectionati catre site-ul care vinde acest produs.
Aici veti gasi exact acelasi produs ca pe OferteHaine.ro si puteti sa il adaugati in cos urmand sa parcurgeti pasii necesari pentru a finaliza comanda.
In cazul in care intampinati greutati in ceea ce priveste finalizarea comenzii, va stam la dispozitie si vom face tot posibilul pentru ca hainele sau incaltamintea dorita sa ajunga la voi in cel mai scurt timp.

Cum se livreaza produsele??

Politica de livrare pentru hainele sau incaltamintea aleasa de voi este cea specifica site-ului partener.
Colaboram doar cu site-uri serioase care au afisat termenii de livrare si le respecta fara exceptie.

In cazul in care aveti nevoie de ajutor pentru a afla detaliile de livrare pentru un anumit produs, va rugam sa ne contactati.

Se pot returna produsele cumparate?

Da. Conform art 7, OG 130/2000 ” Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor. ”

Fiecare dintre partenerii site-ului nostru se conformeaza acestei legi.
Metoda folosita pentru returnarea produselor sau rambursarea platii poate fi diferita de la caz la caz dar fara exceptie puteti returna produsele.

Se pot schimba produsele cumparate?

Da desigur.
Se intampla uneori sa cumparam haine sau incaltaminte care nu ni-se potrivesc ca marime si dorim sa le schimbam, sau pur si simplu, culoarea nu ne avantajeaza. Acestea se pot returna partenerilor de la care le-ati cumparat si vor fi schimbate.
Politica de schimbare a produselor cumparate poate fi diferita depinzand de compania partenera si existenta pe stoc a produselor dorite la schimb.

Cum pot cauta un anumit produs in magazin?

Exista doua modalitati de cautare:
1. Modulul de cautare existent in partea stanga sus a site-ului. Introdu informatiile cautate, iar daca acestea se regasesc pe site, ti se va afisa o lista a rezultatelor compatibile.
2. Foloseste filtrarea pe culoare, brand sau pret aflata in meniul stanga al fiecarei categorii.

Cum aflu marimea corecta a hainelor pe care vreau sa le cumpar?

Intr-adevar exista diferente de marimi pentru haine sau incaltaminte depinzand de producator. Partenerii nostrii folosesc oride cate ori este cazul tabele de conversie a marimilor in cele folosite la noi in tara si chiar tabele explicite ale marimilor: de exemplu: bust, talie si sold pentru rochii.

Preturile si disponibilitatea produselor

Preturile si disponibilitatea produselor afisate pe site-ul OferteHaine.ro sunt actualizate periodic. Nu suntem responsabili de schimbarea pretului unor produse sau a disponibilitatii produselor de pe site-urile partenere. In cazul unor discrepante de acest gen, pretul de vanzare corect este intotdeauna cel de pe site-ul partener.