Ochelari de Soare Sunt 4 produse.

55,30 lei

Material: 60% PLASTIC, 40% METAL Marimi disponibile: Masura unica

47,60 lei

Material: 100% PLASTIC Marimi disponibile: Masura unica

47,60 lei

Material: 90% PLASTIC, 10% METAL Marimi disponibile: Masura unica

47,60 lei

Material: 100% PLASTIC Marimi disponibile: Masura unica

Arata 1 - 4 din 4 produse

Ochelari de soare pentru barbati

O tinuta impecabila cu ajutorul ochelarilor de soare de la branduri celebre oferiti de magazinul nostru!
Ochelarii de soare sunt accesoriul cel mai apreciat de catre barbati. Acestia pot fi purtati in orice anotimp. La fel ca si imbracamintea care este alesa cu mare atentie, este important sa investim si in accesoriile de calitate. Ochelarii de soare sunt un accesoriu util care te protejeaza de razele puternice ale soarelui, de lumina puternica dar in acelasi timp cu ajutorul lor vei evita aparitia ridurilor. Orice barbat trebuie sa aiba in garderoba lui cel putin o pereche de ochelari de calitate.

Este foarte important sa punem pret pe calitatea ochelarilor de soare atunci cand vrem sa achizitionam o pereche. Ochelarii de calitate au o rezistenta mult mai mare datorita materialului net superior din care sunt realizati si desigur datorita atentiei depuse in crearea unor modele unice. Cu siguranta un asemenea accesoriu de calitate te protejeaza impotriva razelor ultraviolete si nu iti afecteaza vederea.
Un alt pas important in alegerea ochelarilor de soare este selectionarea corecta a ramelor. Ele trebuie sa se potriveasca perfect cu trasaturile fetei. In functie de modelul acestora poti sa corectezi mici defecte si sa iti scoti in evidenta atuurile si trasaturile masculine.
Cu ajutorul ochelarilor de soare vei putea sa iti exprimi stilul personal. Odata ce ai ales ramele care se potrivesc fizionomiei tale ai grija sa combini corect acest accesoriu cu stilul tau vestimentar. Ochelarii simpli cu ramele groase se potrivesc foarte bine cu tinutele elegante, pe cand cei patratosi si angulari sunt perfecti pentru tinutele de club iar cei rotunzi cu rame colorate sunt ideali pentru nonconformisti.

Magazinul nostru ofera o gama variata de accesorii vestimentare barbatesti. Gama ochelarilor de soare oferiti de magazinul nostru este variata, vei putea alege modele cu rame groase sau subtiri din material plastic sau metalic de inalta calitate. La fel si culorile lentilelor sunt in nuante naturale si ofera o claritate buna vederii. Lentilele sunt polarizate si realizate din doua straturi. Datorita calitatii acestora protectia este asigurata 100% impotriva razelor UV. Lentilele nu reflecta lumina in ochi, astfel imaginea este clara si nu obosesc ochii pe timpul purtarii lor.

Ochelarii nostri de soare iti subliniaza masculinitatea! Cu ajutorul acestora vei vedea lumea dintr-o alta perspectiva.