Portofele  Nu sunt produse in aceasta categorie.

Portofele barbati

Un portofel nu este un simplu accesoriu. In prezent acest articol nu este doar necesar ci indispensabil unui barbat. In functie de modelul ales acesta poate spune multe despre personalitatea unui barbat.

Modelele cu o sigla imensa sunt ideale pentru baieti de liceu sau facultate. Aceste portofele nu trebuie sa fie cu foarte multe compartimente. Insa, este bine sa alegi modelele cu compartimente pentru carduri. Daca esti un barbat de afaceri, lucrezi la birou sau iti place sa calatoresti ai nevoie de portofele cu multe compartimente. Un barbat matur trebuie sa aleaga un model simplu din piele neagra sau maro. Acest tip de portofel ofera stil si clasa purtatorului. Nu trebuie sa uiti ca nu doar designul trebuie sa fie stilat dar si interiorul trebuie sa fie incapator. Cu siguranta, vei alege modelele cu compartimente mai multe. Daca esti un barbat ocupat, portofelele cu compartimente pentru bani, carti de credit, carti de vizita si monede iti vor fi foarte utile. Unele modele se vor plia de trei ori si nu vor ocupa mult loc in buzunar.

Daca esti genul de persoana care iubeste calatoriile si viziteaza mereu locuri noi, atunci ai nevoie de un portofel multi-functional. Acesta trebuie sa aiba compartimente incapatoare atat pentru pasaport, vize, bilete de avion, de tren si autobuz dar si pentru bani si carti de credit si nu in ultimul rand pentru acte.

Cei care iubesc lucrurile simple pot opta pentru un portofel cu un design minimalist ce poate fi purtat in buzunarul de piept al camasii sau in buzunarul interior de la sacou si in jeansi la tinutele casual.

. Portofelele noastre se potrivesc oricarui stil si personalitati si se pliaza pe gusturile si nevoile fiecarui barbat.