Pantaloni  Nu sunt produse in aceasta categorie.

Pantaloni Barbati

Pantalonii sunt articolele vestimentare indispensabile, pe care ii porti zilnic. Important este cum alegi perechea de pantaloni perfecta pentru tine dar si pentru ocazia in care ii porti. La categoria haine barbati in sectiunea pantaloni vei gasi modele pe placul tau, de la stilul elegant pana la casual si sport.

Poate ca sportul pentru tine este un stil de viata. Pantalonii sport pe care ii punem la dispozitia ta sunt realizati din materiale de cea mai buna calitate. Intr-o pereche de pantaloni in acest stil te vei putea misca in voie la antrenamente, la sala sau cand faci jogging in parc.

O pereche de pantaloni cargo sunt ideali pentru barbatul caruia ii place sa calatoreasca si este adeptul unei tinute casual. Deci asteapta linistit avionul intr-o asemenea pereche de pantaloni asortati cu o bluza in V cu o camasa pe dedesubt si un sacou in carouri. Accesorizeaza tinuta cu un ceas si o pereche de ochelari de soare. Pantalonii cargo sunt potriviti pentru iesirile cu prietenii, la scoala si universitate sau la locul de munca.

Pantalonii slim fit pot fi purtati la o tinuta casual sau casual smart. La birou, daca te-ai saturat de pantalonii de stofa, alege acest model pe care il poti combina cu sacou bleumarin si o cravata in carouri plus o camasa alba sau intr-o nuanta de albastru.

Pantalonii eleganti din stofa nu sunt doar ideali la birou si la intalnirile de afaceri dar si la evenimentele speciale din viata ta. Alege o culoare inchisa si reinventeaza o tinuta eleganta printr-un sacou in nuanta verde inchis, alaturi de o camasa alba si un papion pentru un aer stilat.

O pereche de pantaloni din tweed sunt ideali in sezonul rece.Pentru o tinuta eleganta, combina-i cu o camasa mov si o vesta intr-o culoare asemanatoare cu nuanta pantalonilor. Pentru o tinuta casual asorteaza-i cu o camasa in carouri si o pereche de ochelari de soare.

Alege, asadar sa fi un barbat bine imbracat si cu siguranta vei starni aprecierea celor din jur.
Invata sa combini hainele cu stil pentru a crea o tinute potrivite de zi cu zi cat si pentru ocazii speciale.