Fuste  Sunt 28 produse.

pe pagina
64,99 lei

Fusta neagra tip creion SK798 NG, model din colectia de fuste La Femme 2019. Fusta este necaptusita, nasturi metalici aplicati vertical, buzunare. Fusta are crapatura la spate si se inchide cu fermoar ascuns. Compozitie: 95%poliester,5%elastan. Material: stofa din poliester. Lungime: 58 cm. Pentru fotografie s-a folosit masura S la o inaltime de 1,76 m.

75,00 lei

Fusta neagra tricotata cu dungi 8575 NG, model din colectia de fuste La Femme 2019. Fusta medie, model semiclos cu talie uni, elastica, imprimeu dungisubtiri, verticale. Compozitie: 40%poliamida,30%modal,15%poliester,15%elastan Material:amestec de fire tricotate Lungime: 100 cm Produs import Franta Pentru fotografie s-a folosit masura M-L la o inaltime de...

67,50 lei

Fusta neagra tull cu insertii dantela 21922 NG, model din colectia de fuste La Femme 2019. Fusta model clos cu captuseala in contrast, in partea frontala aplicatii dantela florala, inchidere cu fermoar in partea stanga. Alege modelul de fusta care te inspira! Compozitie: 100%poliester. Material: tull. Captuseala: poliester elastic. Lungime: 56 cm. Produs...

60,00 lei

Fusta scurta neagra cu paiete aplicate H2090, model din colectia de fuste La Femme 2018. Fusta cambrata, tull cu paiete negre aplicate, captusita cu captuseala din poliester elastic, talie elastica. Atrage priviri cu o fusta moderna din colectia 2018! Compozitie: 100%poliester. Material: tull cu paiete. Lungime: 44 cm. Produs import Franta. Pentru...

Arata 25 - 28 din 28 produse

Fuste

Aceasta piesa vestimentara este reinventata in fiecare sezon de catre designerii de moda. Fusta este si a fost dintotdeauna un articol vestimentar feminin ce scoate in evidenta frumusetea oricarei femei, bineinteles daca aceasta este aleasa in mod corect.

Orice femeie arata bine in acest articol vestimentar daca il alege in functie de forma corpului ei dar si in functie de personalitate. Aceasta piesa vestimentara versatila te ajuta sa creezi tinute extraordinare pentru a arata bine in orice ocazie si in orice imprejurare.

In acest an se poarta fustele midi (de lungime medie). Acest trend este foarte popular si printre vedetele de la Hollywood. Cine spunea ca nu poti arata chic si intr-o astfel de tinuta? Combina fusta midi cu camasi cu guler peter-pan sau accesorizeaz-o cu o curea sclipitoare si o geanta intr-o culoare vibranta. Alege o fusta creion pentru birou pentru a crea o tinuta decenta dar in acelasi timp sublineaza-ti personalitatea puternica.

Fustele midi sunt ideale si pentru tinutele casual, poti opta pentru modele drepte, largute sau cu volane. Aceasta piesa vestimentara te poate ajuta sa creezi si un look preppy alaturi de un pulover dragut potrivit pentru mersul la scoala sau la cursuri.

Fustele mini sunt ideale pentru tinerele domnisoare indraznete care vor sa fie sexy. Modelele mulate sunt preferate de tinerele cu o constitutie atletica. Poti alege clasica fusta mini din denim pentru a-ti crea o tinuta de iesit in oras, la cumparaturi sau la o plimbare cu prietenele. Accesorizeaz-o cu o curea draguta, cu un top simplu sau cu un pulover cu imprimeuri. Fustele mini cu volane sau cele largute sunt ideale vara spre a fi purtate cu o geanta cu bareta lunga sau cu un clutch la o tinuta eleganta. In anotimpurile reci combina fustita mini cu colanti grosuti pentru a te proteja de frig.

Fustele lungi Fustele lungi au fost in trend in aceasta toamna si se preconizeaza a fi piese in voga si in anul care vine. Pentru un aer boem opteaza pentru fuste lungi si largi in materialele tale favorite. Combina-le cu o camasa pentru un look casual, poti alege, de asemenea, si camasile din denim care sunt foarte in voga. Pe timp de vara, topurile scurte creeaza o tinuta cu un efect impresionant daca sunt purtate alaturi de fustele lungi.

Fustele sunt articole vestimentare indispensabile femeilor iar noi iti punem la dispozitia ta cele mai la moda modele pentru a te face fericita.