Ghete  Sunt 2138 produse.

pe pagina
Arata 25 - 48 din 2138 produse

Ghete Femei

A venit sezonul rece, deci intampina-l in forta cu o pereche de ghete trendy special create pentru tine. In alegerea ghetelor ideale trebuie sa ti cont de materialul din care acestea sunt realizate, de confortul pe care ti-l ofera. Noi iti punem la dispozitia ta ghete din piele naturala si alte materiale impermeabile de calitate pentru ca tu sa te simti minunata in ele.

Daca nu te poti desparti de tocuri nici in sezonul rece, ghetele feminine cu tocuri sunt ideale pentru tine. Acestea au o inchidere cu fermoar si poti opta pentru ghete pana la glezna sau putin deasupra acesteia. Modelele cu toc subtire inalt sunt perfecte pentru petrecerile in club, cu ajutorul lor te vei distra de minune o noapte intreaga. Opteaza pentru ghete negre sau in alte culori si nu te sfii sa le combini cat mai indraznet si sa creezi tinute unice si speciale.

Pentru o tinuta casual de zi cu zi, ghetele cu toc conic iti vor oferi un aer glamour si iti vor schimba in mod radical outfitul. Daca stilul country te pasioneaza, ciocatele au revenit in acest sezon in forta. Acestea au varful usor ascutit si diverse modele unicate , colorate cu aplicatii din dantela. Le poti purta cu blugi prespalati, clasici sau inchisi la culoare dar nu ezita sa le asortezi la o rochita casual si o jacheta de catifea. Combinatia dintre catifea si acest tip de ghete este chic si in trend.

Pentru un plus de confort modelele cu talpa joasa sunt extraordinare. Poti alege ghete cu catarama sau cu sireturi si cu blana calduroase si pufoase in functie de stilul tau. Le poti purta la o pereche de pantaloni mulati si cu rochii din tricot. Plimbarile si mersul la serviciu sau la scoala nu vor parea plictisitoare in acest model de incaltaminte.

Daca mergi la saniat sau practici diferite sporturi de iarna sau mergi in drumetii, ghetele din fas nu trebuie sa lipseasca din garderoba ta. Acestea sunt imblanite si sunt realizate din materiale impermeabile ce nu permit ca umezeala sa se instaleze. Ghetele de zapada iti vor tine de cald iar talpa lor anti-derapanta te vor feri de mici accidentari.

Fii, deci practica in ghetele tale preferate si nu ezita sa realizezi combinatii inedite!